Uusi toimintakausi 2014 – 2015 on alkanut. Toivotamme kaikille menestystä !

Seuran jäsenmaksut ovat seuraavat:

Perhejäsenmaksu 30 €
Aikuiset 15 €
Nuoret (alle 15 v ; myös hiihto- ja mäkikoululaiset) 6 €
Kannattajajäsenet 35 €
Ainaisjäsenet 100 €

Jäsenmaksujen tilinumero on FI80 5343 3840 0315 60.

Perhejäsenmaksu kattaa vanhempien lisäksi kotona asuvien tai opiskelun vuoksi tilapäisesti muualla asuvien lasten jäsenyydet, mutta ei pysyvästi omassa taloudessaan asuvien perheenjäsenten jäsenyyksiä.

Jos henkilö- tai osoitetiedoissa on tapahtunut muutoksia, ilmoita niistä seuran toimistoon, koska viitteelliseen pankkisiirtoon ei voi lisätä tai muuttaa tietoa.

Toimintaesitteestä löydät tietoja seuran eri jaostojen toiminnasta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on toimintaan ja tapahtumaan liittyviä kysymyksiä.

Seuran toiminnasta ja tapahtumista ilmoitetaan säännöllisesti Lieksan Lehden urheilutoimintapalstalla, nettisivuillamme sekä tekstiviestein. Lisäksi kannattaa seurata Karjalaisen urheilusivujen “Alueet ja piirit” – palstaa, jolla ilmoitetaan piirin alueen kisoista ja niihin liittyvistä muutoksista.

Tärkeä osa seuratyötä on talkootyö, jolla toteutetaan kaikki kilpailu- ja muu toiminta sekä hankitaan suuri osa seuran taloudesta. Talkootyöhön tarvitaan jokaisen seuran jäsenen osallistumista. Osallistua voi esimerkiksi tulemalla töihin kahvioon hiihtokouluiltoina ja kilpailujen aikana Timitran hiihtokeskuksessa tai Riihivaaran mäkikeskuksessa.

Kilpailussa tarvitaan lisäksi toimitsijoita eri kilpailutehtäviin. Lisäksi seura järjestää yleisiä talkoita, joista ilmoitetaan Lieksan Lehden urheilutoimintapalstalla ja tekstiviestein.

Talven mittaan järjestetään pienempiä cupin kisoja, joihin toivomme runsasta osanottoa.

OTA YHTEYTTÄ JA TULE ROHKEASTI MUKAAN !

Lieksan Hiihtoseuran jäsenille myönnettävät edut:

LIEKSAN RETKIAITTA

20%:n seura-alennus normaalihintaisista hiihtovarusteista.

calgary local business