Toimintasuunnitelma

TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

Tavoitteena on antaa mahdollisuus lieksalaisille lapsille ja nuorille harrastaa mäkihyppyä ja yhdistettyä. Lajissa mukana oleville luodaan edellytykset harrastaa lajia kehittämällä valmennusta, harjoittelua ja olosuhteita (leirit, harjoittelumatkat muille paikkakunnille). Pyritään motivoimaan myös kesällä tapahtuvaan harjoitteluun (muut lajit tukevat).

Tulevana kautena toiminnan pääpaino on uusien harrastajien saaminen lajin pariin. Käytämme Riihivaaralla koululaisryhmiä tutustumassa mäkihyppyyn. Pyrimme saamaan Lieksaan myös Hiihtoliiton Lasten Mäkiviikon.

Koulutus

Pyritään kouluttamaan 1-2 I-tason valmentajaa. Vanhojen mäkituomareiden tietojen ja taitojen päivittäminen, mahdollisesti uusien kouluttaminen.

Harjoitukset

Mäkikoulu talvella kaksi kertaa viikossa
Mäkiharjoitukset talvella tarpeen mukaan.
Mäkiharjoitukset kesällä 1 kertaa viikossa

Valmennus

Mäkikouluun pyritään saamaan kaksi uutta ohjaajaa. Vanhoja ohjaajia houkutellaan mukaan.

Leirit

Alueleirit Itä-Suomen alueella

Hiihtoliiton valmennusryhmiin valitut urheilijat osallistuvat liiton ryhmien leireille. Kuopiossa harjoittelevat osallistuvat Kuopion Urheiluakatemian järjestämille leireille.

Kilpailut

Vaskiyhdistetty
Kaupungin- ja seuranmestaruuskilpailut
Itä-Suomen aluecup

Kilpailuihin osallistuminen

Finlandia Veikkaus Cup (Janne ja Ville Korhonen, Elias Vänskä)
Mäkihypyn Continental Cup
Tavoitteena saada ainakin yksi osallistuja Nuorten MM-kilpailuihin.
Mäkihypyn nuorten ja Yleisen sarjan SM-kilpailut

Tavoitteet

Tavoitteena saada Janne ja Ville Korhonen sekä Elias Vänskä Continental Cupin pisteille

Urheilija Nuorten MM-kilpailuihin
Kaksi mitalia Nuorten SM-kilpailuista
Kaksi urheilijaa 10 parhaan joukkoon yleisen sarjan SM-kilpailuissa.

Mäkikoulu

Mäkikoulu pidetään kahdesti viikossa. Käytetään koululaisryhmiä Riihivaaralla.

Hiihtoliiton valmennusryhmiin valitut

Lahti 2017 valmennusryhmä, Elias Vänskä