Toimintasuunnitelma kaudelle 2017-2018

Hiihtojaostossa toteutetaan Suomen Maastohiihto ry:n toiminta-ajatusta. Painopiste on nuorisotoiminnassa ja uusien harrastajien saaminen lajin pariin.

Talous

Seuran varainhankintaa tulee kehittää ja pyrkiä tekemään uusia yhteistyösopimuksia.
Jaosto osallistuu talkootoimintaan ja on mukana joulukalenterin ja ilotulitteiden myynnissä (mikäli seura saa sopimuksen).

Hiihtokoulut

Lasten hiihtokoulu on nuorisotoiminnan painopiste maastohiihdon kehityksessä. Innostava ja leikkimielinen toiminta tuo harrastajia mukaan.

Hopeasompatoiminta

Hs ryhmän valmennusta pidetään tärkeänä osana lajin tason nostamisessa.
Kesäharjoittelua tehostetaan ja siihen kannustetaan nuoria. Kilparyhmän toimintaa jatketaan ja tehostetaan.

Leirit

Osallistutaan piirin järjestämään Hopea- ja Kultasompaleiritykseen. Muun leirityksen tarvetta kartoitetaan ja tarvittaessa lisätään. Myös lisenssin omaaville tuetaan harjoittelua Kontiolahden ensilumenladulla.

Koulutus

Valmentajien koulutuksen on oltava jatkuvaa toimintaa.

Kilpailutoiminta

Kaudella 2017-2018 seuran hiihtojaosto järjestää kilpailuja seuraavasti:

– Cup-kilpailusarja 6 – 16 v. toteutetaan 4 kilpailusarjana
– Kaupungin- ja seuranmestaruuskilpailut pidetään kauden lopuksi
– Jaosto on mukana Waskiyhdistetyn järjestelyissä
– Seura anoo ja järjestää Kansalliset kilpailut talvella 2018.

Lieksan Hiihtoseura
Hiihtojaosto